1.jpg
2.jpg
3.jpg

Dit is een therapie die in de 19e eeuw door Dr. Schüssler, algemeen arts, chirurg en homeopaat is ontwikkeld. Het opheffen van een tekort aan mineraalzouten in de lichaamscellen staat hierin centraal. Dit tekort aan deze zogenaamde celzouten kan op termijn leiden tot uitputting en ziektes. Een te groot tekort zorgt er zelfs voor dat het lichaam deze celzouten niet meer via de gewone voeding kan aanvullen.

Elke afzonderlijke celzout wordt in verdunde (verwreven) vorm verwerkt in een tabletje. Opname vindt plaats via het mondslijmvlies. Er bestaan meer dan 24 celzouten, allen met een verschillende werking.

Aan welke u een tekort heeft wordt vastgesteld door middel van gezichtsanalyse  (een foto kan al voldoende zijn) en klachtendiagnostiek.

Celzouttherapie is geen homeopathie maar een vorm van biochemie. De biochemie beoogt het herstel en goed functioneren van de cel d.m.v. het toedienen van de juiste mineralen. Een goede reserve aan mineralen heeft bovendien een positief cosmetisch effect.

Celzouttherapie is voor vele klachten van zowel geestelijke als lichamelijke aard zoals concentratie zwakte, gezichtsroodheid, geïrriteerde huid, haaruitval, zwakke nagels, mondreuk, trage wondheling, maar ook overgangsklachten zullen verminderen of zelfs verdwijnen.

Neem gerust contact op om te kijken of celzouttherapie voor uw klachten een oplossing kan zijn.

Celzouttherapie vervangt geen noodzakelijke behandeling door een arts.

 


2015 - Ropawebdesign - Webdesign Vlissingen