1.jpg
2.jpg
3.jpg

Ontspannings lichaamsmassage:

Een heerlijk ontspannende lichaamsmassage met geurige aromatische oliën. Eventueel te combineren met reiki.

 

Deelmassage:

Bijvoorbeeld: rug, schouder, nek en armen of  benen, billen en voeten.

 

Duo-ontspanningsmassage:

Met z'n tweeën 1 uur heerlijk verwend worden. Afwisselend ontvangen jullie een heerlijk ontspannende rug-, schouder, nek-, arm-massage van een 1/2 uur met geurige aromatische oliën afgewisseld met een weldadige warmte pakking.

 

Vierhandenmassage als Workshop:

Wil je jouw partner, vriendin of vriend eens extra verwennen?

Maar kan je zelf niet goed masseren? Dan is deze workshop iets voor jullie!

Op een ontspannen en speelse manier ga jij samen met de masseuse jouw partner masseren.

Natuurlijk is het ook mogelijk om dit voor 2 personen te boeken en aansluitend om te wisselen.

Deze massage kan ook bij u op locatie gegeven worden. informeer naar de mogelijkheden!  

 

 

Bindweefsel- & cellulitismassage:

Verbeterd de doorbloeding van de spieren en huid.

 

Dorntherapie:

Dit is een zachte gewricht- en ruggenwervelcorrectie.

Als gevolg van een beenlengteverschil ontstaat er scheefstand van het bekken, de ruggenwervels en nekwervels. Door lichte druk en beweging wordt de scheefstand opgeheven, waarmee de pijn verdwijnt. U krijgt daarbij advies en oefeningen voor thuis.

 

Kruidenstempelmassage:

Deze massage met warme, vochtige kruidenstempels heeft een reinigende werking. Het bevorderd de doorbloeding, activeert de stofwisseling, ontzuurd zeer intensief door de alkaliteit van de 12 kruiden en heeft een weldadige, ontspannende werking. De behandeling wordt voorafgegaan door een massage met heerlijke oliën en basisch mineraalzout voor een aangenaam peeling effect.

EEN SYMFONIE VOOR DE ZINNEN!

 

Metamorphose massage (prenataal therapie):

Dit is een zachte massage van reflexzones op de voeten, handen en het hoofd (zonder olie). Het werkt holistisch door uw eigen energie.

De  zones corresponderen met de tijd voor uw geboorte (de prenatale periode). De herinneringen aan indrukken opgedaan tijdens deze periode (angst, verdriet, schrik etc.)  bevinden zich in de reflexzone van de wervelkolom. Door dit reflexgebied te behandelen, kunnen blokkades die voor de geboorte zijn ontstaan losgelaten worden en kan de levensenergie die geblokkeerd was weer vrij komen. Dan wordt genezing mogelijk en kunnen klachten en problemen verdwijnen. Robert St. John, arts en reflexoloog, noemde zijn ontdekking 'Prenataaltherapie'.

Als therapeut werk ik slechts als katalysator, ik geef u geen adviezen maar  zal er voor u zijn zodat het contact met uw innerlijk weten kan herstellen en in alle vrijheid van binnenuit vorm kan geven aan wie U BENT.

Klik hier als u meer wilt weten over Metamorphose massage

 

Oorkaarsbehandeling:

Verbeterd de doorbloeding van de holtes in het oor, neus en keel. Verbetert de lymfecirculatie en het evenwichtsorgaan wordt tot rust gebracht. Mensen met hoofdpijn, bij- of voorhoofdsholte ontstekingen, duizeligheid, oorsuizen kunnen hier baat bij hebben. Werkt ook zeer ontspannend.


2015 - Ropawebdesign - Webdesign Vlissingen